Isolatiewerken

Schildersbedrijf A.S.M. bvba verzorgt het aanbrengen van sierpleister voor toepassing op wanden en plafonds binnenshuis. Ook worden gevels buitenshuis door schildersbedrijf A.S.M. bvba in Maaseik deskundig voorzien van sierpleister.

Voor toepassing binnenshuis is sierpleister een zeer geschikt product om een fraai interieur te bereiken. Naar keuze wordt de sierpleister met een korrelstructuur aangebracht op een wand of plafond. Maar ook kan de sierpleister afgetrokken worden, zodat deze volkomen glad wordt opgeleverd. Sierpleisters hebben als belangrijke eigenschap dat zij zeer slagvast en slijtbestendig zijn. Daarbij zijn zij in elke gewenste kleur aan te brengen, waardoor de mogelijkheden om een interieur te verfraaien vrijwel eindeloos zijn. Sierpleisters zijn onderhoudsarm. Voor het aanbrengen van een sierpleister dient een wand of plafond volkomen egaal te zijn. Hiervoor kan de wand of het plafond eerst voorbereid worden door het aanbrengen van een laag gips.

Er zijn een aantal soorten pleisterwerk mogelijk. Sausklaar pleisterwerk is een laag sierpleister die volkomen glad wordt aangebracht. Nadat de pleisterlaag gedroogd is kan deze gesaust worden.

Betonlook wint steeds meer aan populariteit. Betonlook geeft een wand een eigentijdse uitstraling en heeft als groot voordeel dat het waterdicht is, waardoor het ook in natte ruimtes zoals badkamers toegepast kan worden. Betonlook pleisterwerk kan in allerlei kleuren en in allerlei motieven worden aangebracht op een wand. De mogelijkheden van betonlook zijn bijna oneindig. Schildersbedrijf A.S.M. bvba levert hierin maatwerk. Wij kunnen betonlook in allerlei uitvoeringen aanbrengen, geheel afgestemd op uw wensen en het interieur, klassiek of modern.

Sierpleister is ook zeer geschikt voor buitengevels. Als de klant dat wenst kan een gevel eerst geïsoleerd worden. Wij hebben ons onder andere gespecialiseerd in isolatiewerken voor buitengevels. Om een gevel te isoleren wordt eerst een waterdicht vlies aangebracht, nadat dit uit gecementeerd is kan een sierpleister laag aangebracht worden van naar keuze 1, 2 of 3 mm. De gewenste structuur kan aangepast worden door gebruik te maken van een fijne of grovere korrel. Na het aanbrengen van de sierpleister laag kan de gevel eventueel gesaust worden om hiermee de gewenste kleur te verkrijgen.

Schildersbedrijf A.S.M. bvba betrekt haar materialen van de firma Caparol in Heusden-Zolder. Deze firma levert materialen bestemd voor onder andere pleisterwerken van topkwaliteit.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige vakman voor uw project en wilt u hiervoor een gunstige prijsstelling vernemen? Neemt u dan vandaag nog contact op met schildersbedrijf A.S.M. bvba in Maaseik. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 089-56 83 62. GSM: 0495- 54 13 05. Een e-mail sturen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen zo snel mogelijk reageren, uw project is onze uitdaging!

 

verflogos