Sierpleister

Schildersbedrijf A.S.M. bvba heeft zich gespecialiseerd in diverse technieken van sierpleister stucwerk. Het uiteindelijke uiterlijk van een wand is afhankelijk van de vakkennis van degene die het sierpleister aanbrengt, daarom kunt u deze werkzaamheden het best overlaten aan een professioneel bedrijf. Schildersbedrijf A.S.M. bvba kan alle gangbare soorten sierpleister voor u aanbrengen.

Als een wand onregelmatig is, kan raapwerk aangebracht worden om oneffenheden op te vullen.

Vele soorten sierpleister kunnen vooraf al op kleur worden gebracht volgens de wensen van de klant, waardoor deze niet achteraf geschilderd hoeven te worden. Sierpleister is makkelijk te reinigen en dus onderhoudsarm. De volgende soorten sierpleister kunnen onder andere onderscheiden worden, ieder met hun eigen specifieke kenmerken.

  • Spachtelputz stucwerk bestaat uit een combinatie van gebroken marmerkorrels en een kunststof bindmiddel, wat met een spaan wordt aangebracht. De diktes variëren tussen de 1 en 4 millimeter. Spachtelputz stucwerk is verreweg het meest aangebrachte sierpleister.
  • Rustiekputz stucwerk is ook gebaseerd op kunststof, deze vorm van sierpleister is geschikt voor binnenmuren en buitenmuren. Rustiekputz stucwerk onderscheidt zich van Spachtelputz stucwerk door een wat grovere structuur. U kunt zelf de korreldikte bepalen, een grovere structuur zorgt voor kenmerkende groefjes in de toplaag. Ook rustiekputz stucwerk kan vooraf in de gewenste kleur worden gemengd.
  • Granol stucwerk wordt wel eens gezien als verouderd sierpleister, het werd in vorige decennia veelvuldig toegepast. Deze vorm van sierpleister is grover dan de overige sierpleisters, kan in elke gewenste kleur gemengd worden en biedt vele mogelijkheden qua structuur van het oppervlakte. Granol stucwerk kan aangebracht worden als een egale laag, maar ook kan een speels effect worden gecreëerd. Door het met een draaiende of waaiervormige beweging aanbrengen van het granol stucwerk kan elk gewenst patroon bereikt worden door een vakkundige stukadoor.

Naar welke vorm van sierpleister uw wens ook uitgaat, alles is mogelijk en bespreekbaar bij schildersbedrijf A.S.M. bvba. Onze werkwijze is creatief en zorgvuldig. Hierbij kunnen wij bouwen op een zeer ruime ervaring in het aanbrengen van sierpleister, waardoor deze vorm van wandbekleding voor ons geen geheimen heeft.

Wilt u dus verzekerd zijn van een degelijk aangebrachte laag sierpleister die langdurig uw interieur verfraait zonder problemen? Dan kunt u vertrouwen op het vakmanschap van schildersbedrijf A.S.M. bvba in Maaseik. Neemt u voor alle mogelijkheden voor uw unieke project contact met ons op voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte. Wij zijn u graag van dienst om uw interieur te voorzien van een aantrekkelijke sierpleister.

 

 

verflogos