Wie, wat en waar?

Bus van ASM schilderwerken

Dé schilder met meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring

Schildersbedrijf A.S.M. bvba in Maaseik is opgericht door de heer J. Vereecke en heeft een ruime ervaring van meer dan 20 jaar onder andere als schilder, behanger en plaatser van vloerbedekkingen. Ons dienstenpakket is afgestemd op strenge kwaliteitseisen die wij onszelf opleggen en waar wij voortdurend mee bezig zijn om deze te verbeteren. De klant is bij ons koning, wij luisteren goed naar de wensen en behoeften van de klant en stemmen hier altijd een passend plan van aanpak op af. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, met minder nemen wij geen genoegen.

Gegarandeerd kwaliteit met o.a. Qualibouw keurmerk

Als extra zekerheid voor de klant hebben wij ons verbonden aan het kwaliteitslabel voor de wat kleinere ondernemingen in de bouwsector “Qualibouw”, wat voor u een garantie betekent dat alle werkzaamheden vakbekwaam en secuur worden uitgevoerd. Door onze ruime ervaring zijn wij zeer flexibel in het vervullen van uw wensen, heeft u afwijkende ideeën dan zijn deze te allen tijde bespreekbaar. Wij inventariseren dan de mogelijkheden en/of onmogelijkheden en proberen samen met u tot een pasklare oplossing te komen. Bij al onze activiteiten leveren wij maatwerk, aangezien geen enkele project hetzelfde is.

Korte lijnen, persoonlijk en snel!

In de loop der tijd hebben wij blijk gegeven van duidelijkheid, eerlijkheid en het afleveren van topkwaliteit, wat ons een uitgebreide tevreden klantenkring heeft opgeleverd. Doordat wij een compleet dienstenpakket kunnen aanbieden heeft u altijd te maken met korte lijnen, in plaats van een groot aantal contacten heeft u slechts één aanspreekpunt, wat een transparante communicatie mogelijk maakt.

Bij alle werkzaamheden die wij als schildersbedrijf uitvoeren vanuit Maaseik maken wij uitsluitend gebruik van de beste materialen en gereedschappen, waardoor u als klant verzekerd bent van een kwalitatief hoogstaand en duurzaam eindresultaat. Elders op de website vindt u een overzicht van de werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten, heeft u naar aanleiding hiervan nog vragen of wenst u een vrijblijvende offerte voor uw project in heel België, maar ook in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg, dan kunt u ons contacteren per telefoon of per e-mail, wij informeren u graag over de talrijke mogelijkheden.

 

Werf Harelbeke station

 

verflogos