Qualibouw keurmerk

A.S.M. bvba levert kwaliteit en heeft het Qualibouw keurmerk

Schildersbedrijf A.S.M. bvba in Maaseik heeft zich geconfirmeerd aan het kwaliteitslabel “Qualibouw”, in het leven geroepen voor ondernemingen in de bouwsector. Schilders die het contract hebben ondertekend onderschrijven strenge kwaliteitscriteria, wat de klant een goede garantie biedt dat alle werkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd. De eisen die hieraan gesteld worden zijn samengevat in een omvangrijk kwaliteitshandboek. Het ondertekenen van het kwaliteitslabel “Qualibouw” is niet vrijblijvend, regelmatig worden controles en steekproeven uitgevoerd om vast te stellen of de kwaliteitseisen goed worden nageleefd. Schilders die het kwaliteitslabel hebben behaald worden opgenomen in een openbaar register.

Gegarandeerde kwaliteit voor al het schilderwerk

Doordat schildersbedrijf A.S.M. bvba in Maaseik voldoet aan de eisen van het kwaliteitslabel heeft de klant harde garanties, het betrokken schildersbedrijf dient een aantal interne en externe procedures te volbrengen, door deze opleiding wordt duidelijk hoe de kwaliteit verbeterd en gehandhaafd kan worden tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Hierbij moet ook sprake zijn van inspanningen van de kant van de schilder om zich voortdurend op de hoogte te houden van technologische ontwikkelingen op zijn of haar vakgebied, om zo de veranderingen in de markt te volgen en zo de geleverde kwaliteit voortdurend op peil te houden.

A.S.M. bvba, betrouwbaar, deskundig én ervaren!

Een schildersbedrijf wat het “Qualibouw” kwaliteitslabel voert mag gezien worden als een serieuze vakman of vakvrouw, die bereid is om te investeren in een goed imago voor de sector waarin hij of zij werkzaam is. Schildersbedrijf A.S.M. bvba beschikt over het diploma “Erkend kwaliteitsaannemer”, verstrekt door Qualibouw en mag zich daarmee profileren als een betrouwbaar, deskundig en ervaren schildersbedrijf.

Bent u op zoek naar een gekwalificeerde schilder, dan voldoet  A.S.M. bvba aan alle criteria. U kunt rekenen op een onderneming die bereid is om te investeren in vernieuwing en altijd topkwaliteit nastreeft bij alle projecten. Ook leveren wij een prima nazorg, mocht iets niet geheel aan de verwachtingen voldoen dan keren wij terug. Door onze flexibele en klantvriendelijke benadering mogen wij inmiddels een uitgebreide klantenkring van dienst zijn. Wilt u nadere informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neemt u dan contact met ons op, wij begroeten u graag als nieuwe klant.

 

 

 

Qualibouw Diplomaqualibouw logoCaparol Diploma

(Klik op de afbeelding om de site te bezoeken)

 

 

 

verflogos