Werkgebied Antwerpen

Vanuit Antwerpen verricht A.S.M. bvba een breed pakket aan diensten op het gebied van binnenschilderwerk en buitenschilderwerk in heel België, maar ook in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg. Alle werkzaamheden worden met een grote vakkennis uitgevoerd, gebaseerd op een ervaring van ruim 20 jaar. Deze werkzaamheden kunnen wij tegen een gunstige prijs uitvoeren doordat wij een efficiënte bedrijfsvoering hebben.

A.S.M. bvba Antwerpen kan ook al uw behangwerkzaamheden verrichten en legt allerlei soorten vloerbekleding. Bij deze werkzaamheden maken wij gebruik van de beste materialen en hebben de beschikking over moderne gereedschappen, wat u als klant zult merken door een optimaal eindresultaat en een grote duurzaamheid van de uitgevoerde werkzaamheden. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarbij verzorgen wij een goede nazorg, de klus is pas geklaard als u volledig tevreden bent. Wij leveren altijd maatwerk, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

Een goed onderhoud van uw buitenschilderwerk staat garant voor kwaliteitsbehoud en voorkomt problemen zoals het onder invloed van vocht optredende houtrot, dit is vaak het gevolg van een onvoldoende afdekking van buitenschilderwerk. Door regelmatig buitenshuis te laten schilderen wordt de levensduur van kozijnen en deuren aanzienlijk verlengd. U kunt dit onderhoud incidenteel laten uitvoeren, maar ook biedt A.S.M. bvba Antwerpen hiervoor aantrekkelijk geprijsde onderhoudscontracten, wat u een tijdig onderhoud aan het buitenschilderwerk garandeert.

Voor binnenschilderwerk zijn tegenwoordig talrijke verfsoorten in alle kleuren beschikbaar. Afgaande op uw wensen kan A.S.M. bvba u adviseren over de voor u juiste verfsoorten. Voor binnenschilderwerkzaamheden adviseren wij het gebruik van geurarme verfsoorten, zodat de overlast voor aanwezigen tot een minimum beperkt blijft. Tegenwoordig zijn er ook bijzondere verfsoorten om uw interieur een extra dimensie te geven, gespoten meerkleurige verfsoorten zoals SIGMULTO zijn hier een goed voorbeeld van.

Binnenshuis en buitenshuis kan pleisterwerk worden verzorgd door ons, wij beheersen de technieken van alle soorten pleisterwerk en voeren dit op professionele wijze uit. Ook bestaat de mogelijkheid om brandvertragende systemen aan te brengen in een pand.

Epoxy verf kent vele goede eigenschappen, deze verfsoort is zeer stootvast, slijtvast en slagvast en kan daardoor voor wat zwaardere toepassingen gebruikt worden. Deze epoxyverf is zeer geschikt voor het aanbrengen op muren en vloeren, maar kan ook prima gebruikt worden voor het verven van wanden van zwembaden. Ook is deze verfsoort geschikt voor industriële toepassingen, omdat deze goed bestand is tegen chemicaliën. A.S.M. bvba Antwerpen kan deze verfsoort voor u aanbrengen.

Voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u te allen tijde contact met ons opnemen per e-mail of per telefoon, wij informeren u graag over alle mogelijkheden van ons dienstenpakket.

verflogos