Werkgebied Gent

Gent in Belgisch Limburg is het werkterrein van schildersbedrijf A.S.M. bvba. Van daaruit worden binnenschilderwerkzaamheden en buitenschilderwerkzaamheden uitgevoerd in heel België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg. Met een ruime ervaring van 20 jaar kunnen wij een grote deskundigheid aan de dag leggen, wat u als klant in Gent en daarbuiten zult merken aan een perfecte dienstverlening en dat wij daarbij een goede prijs/kwaliteitsverhouding kunnen hanteren.

Ook kunt u A.S.M. bvba Gent inschakelen voor al uw behangwerkzaamheden en ook zijn wij gekwalificeerd voor het leggen van diverse soorten vloerbekleding. Doordat wij uitsluitend gebruik maken van A-kwaliteit materialen en beschikken over eigentijdse gereedschappen kunnen wij een goede duurzaamheid van al onze werkzaamheden garanderen.

Door uw buitenschilderwerk goed te laten onderhouden pleegt u een investering voor lange termijn, u voorkomt hier problemen mee, zoals houtrot, die vaak ontstaat door inwerking van vocht door gebrekkig onderhoud aan de verflagen. De levensverwachting van kozijnen en deuren en dakkapellen wordt met een regelmatige schilderbeurt aanzienlijk verlengd. U kunt hierbij kiezen om het onderhoud aan uw buitenschilderwerk eenmalig te laten uitvoeren, maar ook bieden wij hiervoor betaalbare onderhoudscontracten, waardoor u altijd verzekerd bent van een tijdig en punctueel onderhoudsplan voor uw buitenschilderwerk.

In het assortiment van A.S.M. bvba vindt u een grote variëteit aan verfsoorten die wij kunnen aanbrengen in allerlei kleuren en uitvoeringen voor uw binnenschilderwerk. Wij kunnen u adviseren over de juiste verfsoort voor uw interieur, afhankelijk van de wensen die u heeft. Om de overlast voor de bewoners tot een minimum te beperken wordt vaak gekozen voor geurarme verfsoorten, deze zijn zeer geschikt voor schilderwerk binnenshuis. Een speciaal effect in een vertrek kan bereikt worden door het spuiten van meerkleurige verfsoorten zoals SIGMULTO.

Ook alle soorten pleisterwerk worden binnenshuis en buitenshuis uitgevoerd door A.S.M. bvba Gent, daarnaast bieden wij de mogelijkheid om, indien de noodzaak daarvoor aanwezig is, brandvertragende systemen in een woning of bedrijfspand aan te brengen.

Voor allerlei toepassingen is epoxy verf zeer geschikt, deze verfsoort heeft een zeer grote stootvastheid, slagvastheid en is bijzonder slijtvast en is daardoor geschikt voor wat zwaardere belastingen. Deze epoxy verf kan worden aangebracht op muren en vloeren, maar is ook uitermate geschikt voor het toepassen op de wanden van zwembaden. Ook voor bedrijfspanden is de epoxy verfsoort zeer geschikt, aangezien deze een goede bestandheid tegen chemicaliën heeft.

Heeft u naar aanleiding van de website nog vragen dan kunt u te allen tijde contact opnemen met A.S.M. bvba Gent, wij verstrekken u graag alle gewenste informatie en kunnen u altijd een vrijblijvende offerte doen toekomen voor uw project.

verflogos