Werkgebied Leuven

Tot het werkgebied van schildersbedrijf A.S.M. bvba behoort Leuven in Belgisch Limburg. Met een ervaring van meer dan 20 jaar hebben wij een grote vakbekwaamheid opgebouwd in het verrichten van binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. Deze werkzaamheden verrichten wij in heel België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg. Kwaliteit staat bij ons centraal en wij kunnen deze aan onze klanten vanuit Leuven bieden tegen een goede prijs.

Tot het dienstenpakket van A.S.M. bvba behoort ook het professioneel leggen van allerlei soorten vloerbekleding en ook kunnen wij uw pand behangen. Bij al onze werkzaamheden streven wij naar een duurzaam resultaat, wat wij bereiken door gebruik te maken van de beste materialen en gereedschappen, wat garant staat voor een optimaal eindresultaat.

Met een periodiek buitenschilderwerk houdt u de verflaag in goede conditie en vermindert u de kans op het optreden van houtrot, wat vaak ontstaat door vergane verflagen en de inwerking van vocht. Hierdoor wordt de levensduur van uw kozijnen en deuren en bijvoorbeeld dakkapellen aanzienlijk vergroot. Dit onderhoud aan uw buitenschilderwerk kan incidenteel verricht worden, maar ook kunt u kiezen voor voordelige onderhoudscontracten, waardoor u altijd verzekerd bent van een tijdig onderhoud.

Voor binnenschilderwerk heeft u tegenwoordig de keuze uit vele moderne verfsoorten, in allerlei kleuren en soorten. Om de overlast voor de bewoners tot een minimum te beperken werken wij bij voorkeur met geurarme verfsoorten, maar uiteraard stemmen wij de keuze van de juiste verfsoort af op de individuele wensen van de klant. Binnenschilderwerk biedt tegenwoordig vele nieuwe mogelijkheden, wilt u een apart effect bereiken in uw interieur, dan zijn meer kleurige verfsoorten als SIGMULTO een goede keuze. Deze worden gespoten en betekenen een verfraaiing van uw vertrek.

A.S.M. bvba Leuven kan ook pleisterwerk voor binnenshuis en buitenshuis voor u verzorgen. Alle soorten van pleisterwerk kunnen wij deskundig voor u verzorgen. Als extra optie bestaat de mogelijkheid om brandvertragende systemen in een pand aan te brengen, mochten de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Een bijzonder slijtvaste, stootvaste en slagvaste verfsoort is epoxy verf. Deze kan worden aangebracht op muren en vloeren, maar is ook bijzonder geschikt voor toepassing in bijvoorbeeld zwembaden. Deze epoxy verven zijn goed bestand tegen chemicaliën, wat ze extra geschikt maakt voor bedrijfsmatige toepassingen. A.S.M. bvba Leuven adviseert u graag over alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden, neemt u hiervoor of voor een vrijblijvende offerte contact met ons op per telefoon of per e-mail, wij zijn u graag van dienst.

verflogos